Независните кандидат(к)и со сериозни поплаки за медиумската застапеност, 10 „оброци“ на изборното политичко „мени“, ЦИВИЛ со презентација на предизборен извештај в петок, на 15 октомври, важни најави за набљудувачите и други важни информации во 13. издание на Изборен рапорт